sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Terveysmessuilta harraste- ja ravintovinkkejä


Koulussamme vietettiin 20.1.2018 avoimien ovien päivää. 4. ja 8. luokan oppilaat huoltajineen olivat järjestäneet Liikunta- ja terveysmessut. Koulun alasalissa esittäytyivät eri lajien harrastajat: Imatran Ketterän jääkiekkoilijat, Saimaan muodostelmaluistelijat, Einolan tallin ratsastajat, Imatran voimistelijat, Imatran liikuntaseuralaiset, laskettelijat, partiolaiset, Rubik-harrastajat, karatekat ja judoilijat.

Terveysmessuosastoilla tutustuttiin terveelliseen ruokavalioon ja saatiin maistiaisia. Muilla pisteillä muistutettiin unen, rentoutumisen ja harrastusten tärkeydestä. Jaakkiman opiston opiskelijat olivat järjestäneet liikuntaan ja terveyteen liittyviä QR-kooditehtäviä eri puolille koulua.


4. luokan koulureportterit (Eino, Juuso ja Tuuli) haastattelivat messuilla kävijöitä. Tässä heidän yhteenvetonsa:

Haastattelimme yhdeksää messuilla kävijää, jotka olivat eri-ikäisiä. Tekemiemme haastattelujen perusteella kävijät viihtyivät hyvin. Kiinnostavia olivat esim. terveellinen ruokavalio, laskettelu ja Rubikin kuutiot. Mukavimpia pisteitä olivat karate, jääkiekko, laskettelu, voimistelu ja partio.
Suurin osan haastatelluista tuli tutustumaan messuihin, koska heidän lapsensa opiskelee Itä-Suomen koulussa.

Melkein kaikki oppivat jotain uutta messuilla. Suurin osa ei harrastanut samoja lajeja, joita koululla esiteltiin. Haastatelluista yksi harrasti laskettelua ja jääkiekkoa, toinen taas karatea ja yksi myös liikuntaa.

Koulureportterien kommentit lopuksi:
*haastattelu oli jännittävää, mutta kivaa
*mukavaa, että ihmiset suhtautuivat haastatteluihin myönteisesti ja vastasivat kysymyksiin reippaasti

Kiitos kaikille haastatteluumme osallistuneille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti